Dita e pare e shkolles - Gojore ime e pare - 4

Category

Gojore ime e pare - 4 - Dita e pare e shkolles

Gojore ime e pare - 4 1

Nuk ka studim t235 mir235fillt235p235r k235t235 udh235heq235s me nam n235 t235 gjitha betejat e evrop235s s235 viteve 1500 i cili me trim235rin235 dhe pjekurin235 e tij jo vet235m ia rriti fam235n vetes por ngriti lart autoritetin dhe emrin e.

Gojore ime e pare - 4 2

Academiaedu is a platform for academics to share research papers.